dramatikkens hus

Kalender

rss Bookmark and Share

Spilleplan:

11.mar 12kl. 00:00 

Den nyvaksne mannen

av Eirik Fauske

Eirik Fauskes "Den nyvaksne mannen" er laget i nært samarbeid med scenografen Signe Becker og skuespillerelever ved HINT. Her møter Eirik Fauskes egenartede dramatikerstemme et scenisk rom fullt av naiv ekspressivitet. Hans tekst og iscenesettelse gir et innblikk i vår egen industrielle og psykologiske dannelseshistorie med en varhet og energi bare Fauske kan. Spilles under Propellens fokuskveld 29.10 ca kl. 21.00 i Hallen - billetter på www.billettservice.no: Den nyvaksne mannen

I denne visninga blir et knippe tekster som kretser rundt temaet oppvekst presentert. Prosessen har vert en forskning i møter mellom teksten, og skuespillere, scenografi, video, lyd og musikk.  

  Spilles 29.10 ca kl. 21.00 i Hallen - billetter på www.billettservice.no: “Den nyvaksne mannen” 

Eirik Fauskes ”Den nyvaksne mannen” er laget i nært samarbeid med scenografen Signe Becker og skuespillerelever ved HINT. Her møter Eirik Fauskes egenartede dramatikerstemme et scenisk rom fullt av naiv ekspressivitet. Hans tekst og iscenesettelse gir et innblikk i vår egen industrielle og psykologiske dannelseshistorie med en varhet og energi bare Fauske kan.

Visninga er utvikla på HiNT i februar saman med 2. årsstudentene på skuespillerfag. 

På scena: Ánne Mággá Wigelius, Lena Jacobsen Kvitvik, Maja Bekken
Scenografi: Signe Becker. 
Tekst og regi: Eirik Fauske

 

 

Publisert: 07.11.11 14:25