dramatikkens hus

Kalender

rss Bookmark and Share

Spilleplan:

21.nov 11kl. 00:00 

Workshop med Ramin Gray

for regissørerer og skuespiller

OIT har invitert den internasjonalt anerkjente regissøren Ramin Gray til å komme for å lede 4 regissører og et knippe skuespillere gjennom fire intensive dager med arbeid på scener fra «Motortown». Gray regisserte uroppførelsen av «Motortown» på Royal Court Theatre i London. Workshop 21.-24.11

Med utgangspunkt i stykket «Motortown» av Simon Stephens inviterer Oslo Internasjonale Teater i til workshop for regissører og skuespillere med Ramin Gray.

Den internasjonalt anerkjente regissøren Ramin Gray kommer for å lede 4 regissører og et knippe skuespillere gjennom fire intensive dager med arbeid på scener fra «Motortown». Gray regisserte uroppførelsen av «Motortown» på Royal Court Theatre i London.

  Workshop 21.-24.11 

Regissører eller dramatikere sender en e-post med CV og et kort avsnitt om hvorfor man ønsker å delta til: oslointernasjonaleteater@gmail.com.
Skuespillere melder seg på gjennom Norsk Skuespillersenter: www.skuespillersenter.no.

Workshopene arrangeres i samarbeid med Norsk Skuespillersenter og Dramatikkens hus. For mer informasjon se: www.implodingfictions.com   www.oslointernasjonaleteater.com

 

Publisert: 07.11.11 14:25